4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

1. Amazon Echo Dot

Alexa er en virtuel assistent udviklet af Amazon, der kan udføre forskellige, digitale opgaver – og endda også svare på spørgsmål. Alexa er altså en stemmestyret software skabt til at gøre dit liv lidt nemmere.

Med Amazons intelligente højttaler Echo Dot, er det muligt at få Alexa i dine højtalere. Ved bare at sige hvad du vil have, kan Alexa kontrollere stort set alle tilsluttede gadgets – alt fra lys og lyd til din robotstøvsuger, hvis du altså har sådan en.

Læs mere om Amazon Echo Dot og andre intelligente hjem her.

2. Switchmate

Det smarte ved denne lille kloge stikkontakt er, at du hverken skal ligge og rode med ledninger, eller behøver at hyre en elektriker. Med Switchmate sætter du bare den lille kloge kontakt ovenpå den gamle, ved hjælp af en magnet. Via Bluetooth kan du herefter tænde og slukke lyset ubesværet. 

3. Ring videoringeklokke

Med en videodørklokke fra Ring kan du holde øje med, hvem der kommer og går. Ring fungerer nemlig både som en ringeklokke, en bevægelsescensor, et overvågningskamera og et samtaleanlæg. 

Det er en fantastisk gadget til hjemmet, der desuden er nem at installere, da den nemt kan kobles til den eksisterende dørklokkeforbindelse.

Læs mere om Ring’s videoringeklokke og andre smarte løsninger her. 

4. Samsung SmartThings Hub

Sidst men ikke mindst har vi Samsungs SmartThings Hub. En af fordelene ved at installere en smart home hub i dit hjem er, at du kan forbinde det meste med denne, og ved hjælp af bare én app kontrollere stort set alt i dit hjem.

Samsungs SmartThings Hub er således et godt alternative til Amazon Echo Dot, hvis ikke du er så meget til at anvende et stemmestyret system. 

Mest læste artikler