Disse 3 apps hjælper dig med julens madrester

Julen er ovre, og tilbage står du med en masse lækre madrester, der ikke er blevet spist. Disse 3 apps hjælper dig med at stoppe madspild og passe på pengepungen i slutningen af den dyre måned.

1. Sharefood

Med denne smarte app, kan du med få klik, dele den mad du ikke selv kan nå at spise. På denne måde er der nogle andre sultne mennesker, som får glæde af den mad, der ellers ville have havnet i din skraldespand. Med Sharefood kan du samtidig også se hvilke madvarer, der er tilovers hos andre mennesker i dit nærområde. Hvor smart er det ikke lige?

2. For Resten

Har du en masse smårester af diverse madvarer og retter i dit køleskab, så er app’en ForResten, lige hvad du står og mangler. App’en sammensætter forskellige opskrifter og forslag til dig, så dine rester kan genopstå som nye lækre retter.

3. Too Good To Go

Har du fået spist dig igennem dine egne madrester, kan du fortsat stoppe madspild med app’en Too Good To Go. På denne app kan du hjælpe restauranter og cafeer med at mindske madspild, ved at hente den mad der er tilovers efter lukketid. Men det er ikke alt… Du kan nemlig få en take-away boks for helt ned til 20 kr.!

Alle apps kan hentes gratis i App Store og Google Play.

Mest læste artikler