Er du kræsen, når det kommer til lyd? Så er disse nye højtalere muligvis noget for dig

Stilrent og tidløst design sammenlagt med den nyeste teknologi inden for lyd af høj kvalitet - Det er en drøm for mange musik- og lydentusiaster. Læs med og lær om de nye højtalere Denon Home.

Stadig flere danskere har stemmestyrede lydsystemer i deres hjem, så hvis det er tid til at forny eller udvide dit lydsystem, er det smart, hvis det nye produkt, kan tilkobles det produkt, du allerede har i hjemmet. Mange af de produkter, der allerede er på markedet, har indbygget et såkaldt HEOS-system. HEOS-teknologi betyder, at hvis du allerede ejer en anden enhed med indbygget HEOS, er det let at forbinde den nye højttaler til de eksisterende højttalere.

Denon Home

Hvis du i dit nuværende højttalersystem gør brug af stemmestyring, er det en god idé, hvis dine nye højttalere bruger det samme stemmestyringssytem. De mest gængse stemmestyringssystemer er Alexa, Google eller Siri. 

De nye højttalere fra Denon Home, som netop er blevet lanceret, indeholder disse kvalifikationer. 

Udover mulighed for stemmestyring og tilkobling til eksisterende lydsystemer kan to eller flere Denon Home-højttalere parrets i stereosæt og trådløst forbindes til en Denon DSW-1H subwoofer og på den måde skabe et synkront lydsystem. Filmfans kan endda sammensætte et 5.1 surroundsound-sæt af et par Home-højttalere med en Denon DHT-S716H soundbar og en DSW-1H subwoofer. 

Udover stemmestyring kan du også kontrollere systemet fra den berøringsfølsomme overflade der findes på højtaleren. 

Hvis du vil have kvalitetslyd med i bad, er dette også en mulighed, da højttalerne er er vand- og sprøjtresistente, hvilket gør dem ideelle til brug i både køkkenet eller badeværelset.

Denon Home

Højttalerne understøtter streaming-tjenester såsom Spotify Free eller Premium, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer og mere via WiFi, AirPlay 2 og Bluetooth.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige størrelser af produktet – så du kan tilpasse højtaleren efter dit eget behov. 

 • Denon Home 150
  Dimensioner: 120 x 187 x 120mm (WxHxD)
  Pris: 1.899 kr.

 • Denon Home 250
  Dimensioner: 295 x 216 x 120mm (WxHxD)
  Pris: 3.699 kr. 

 • Denon Home
  Dimensioner: 380 x 225 x 180mm (WxHxD)
  Pris: 5.199 kr.

Mest læste artikler