Find loppemarkeder og genbrug med ny dansk app

Loppemarkeder er ét syndigt rod. De annonceres på opslag på lygtepæle og på obskure hjemmesider og kan derfor være svære at finde. Det vil brødrene Priesum gerne ændre på. Derfor har de udgivet app'en Fleap, der skal lede vej til landets loppemarkeder og genbrugsforretninger. 

Savnede overblik over loppemarkeder

Den nye loppemarkeds-app, Fleap, er ifølge de to brødre Jonas og Niklas Priesum, der er mændene bag app’en, opstået ud af en undren. På deres ture rundt i Storkøbenhavn på jagt efter loppefund havde det nemlig slået dem, hvor svært det var at opstøve og lokalisere loppemarkeder.  

“Vi undrede os meget over, at loppemarkederne var spredt ud over alle afkroge af internettet, plakater på gadehjørner og sociale medier. Det var umuligt at danne sig et overblik over, hvilke loppemarkeder og genbrugsbutikker, der fandtes i Danmark,” udtaler Jonas Priesum i en pressemeddelelse.

Genbrug boomer

Dette studsede brødrene Priesum over, da genbrug i disse år rammer noget i tiden: Det er både trendy, samtidig med at det er godt for miljøet.  

“Der er mange grunde til, at genbrug er blevet så populært. For nogen betyder det, at de skåner miljøet, samtidig med at de gør et godt fund. For andre er det simpelthen blevet en god virksomhed at finde eftertragtede brugte ting for så at sælge dem videre,” fortsætter Jonas Priesum.

Loppemarkeds-app’en Fleap

Svaret på brødrenes Priesums undren er deres nyudviklede app: “Fleap”. Målet for Fleap er at blive go-to stedet for loppemarkeder og genbrugsforretninger i hele landet. 

Sådan bruger du Fleap

Lppemarkeds-app'en Fleap med sin interface.  
Interface på loppemarkeds-app’en Fleap.  

Alle kan slå deres loppemarked eller informationer om deres genbrugsbutik op på Fleap. Ved hjælp af lokalitetsfunktionen kan brugere derpå altid tjekke enten derhjemme eller på farten, om der er nogle loppemarkeder i nærheden, der frister. 

Tilmeldning sker via brugernes Facebook-konto (uden at opslaget dog automatisk bliver delt på Facebook).

Ønsker et loppemarked eller en genbrugsbutik at gøre brug af dde udvidede premium-funktioner på Fleap, kan man tilkøbe et medlemsskab. Prisen for dette er 199 kroner. 

Fleap kan downloades til både iPhone og Android-baserede telefoner.  

Mest læste artikler