DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Så er iPhone 14 afsløret – få detaljerne her

Den 7. september 2022 blev den nye iPhone 14 præsenteret på Apples store septemberevent sammen med en række andre nyheder fra Apple. Den nyeste iPhone i spektret kommer med en masse lækre features. Dem vil vi se nærmere på her.

Ny sammensætning af modeller for iPhone 14

Som noget nyt udgår iPhone Mini fra spektret af iPhone 14-smartphones. I stedet blev der på eventet præsenteret følgende:

  • iPhone 14 (6,1” skærm)
  • iPhone 14 Plus (6,7” skærm)
  • iPhone 14 Pro (6,1” skærm)
  • iPhone 14 Pro Max (6,7” skærm)

Det nye er altså, at iPhone 14 kommer i en Max-version (altså med større skærm), som ikke er Pro. Det giver forbrugerne en storskærms-iPhone, som er til at betale.

Hører du til en af dem, der har gået og sukket efter en ny iPhone og blot ventet på den rette? Så skal du absolut kaste dig over den nye iPhone 14. Du kan købe iPhone 14, men de fleste steder er den kun tilgængelig som forudbestilling endnu.

Skærmen på iPhone 14 har fået en feature, som Samsung længe har kunnet prale af, nemlig en Always on-skærm. Det betyder, at skærmen aldrig slukker 100 %, og at du altid vil kunne se fx klokken, notifikationer og batterilevetid. Det forventes, at den her funktion i iOS 16 kommer til at kunne vise endnu flere praktiske ting. Men iPhone-brugere har endelig fået Always on-skærmen.

Nyt design og forbedret kamera

Lad os se lidt nærmere på kameraet. Det, som mange især er spændte på, er netop iPhone 14’s kamera. En ny iPhone kommer stort set altid med et forbedret kamera, og iPhone 14 er ingen undtagelse. Således kommer de nye iPhone 14 Pro og Pro Max med hele 48 megapixels i kameraet og 4K videooptagelse. Det betyder også, at der på disse modeller kommer en kameralinse mere bag på telefonen.

Derudover har det forreste kamera fået en opgradering på alle modellerne, så du kan tage endnu bedre og skarpere selfies med din nye iPhone 14.

Der er ikke sket kæmpe, afgørende forandringer i designet, som vi så det med iPhone 12, men der er alligevel et par forbedringer, som vi er ret vilde med. En virkelig lækker designmæssig detalje på iPhone 14 Pro-modellerne er, at der ikke længere er et hak øverst på telefonen, hvor du finder højttaler og selfie-kamera. Tidligere var det sådan, at alle iPhones med face-ID havde dette hak. Det har Apple skåret væk på iPhone 14.

Apple har desuden tilføjet en ekstra farve til deres iPhone 14, hvilket betyder, at du nu også kan vælge din telefon i lilla. Det gælder både for standard-, Pro- og Max-udgaverne. Vælger du den nyeste farve, er ingen i tvivl om, hvilken iPhone det er, du hiver op af lommen.

Bestil iPhone 14 i dag

Bestil din iPhone 14 i dag, og vær blandt de første, der kan vise den tekniske genistreg fra Apple frem. Det foregår som en iPhone-forudbestilling, hvor du får besked, når din iPhone 14 er hjemme til dig.

Mest læste artikler