Sådan vælger du de rigtige høretelefoner

Det kan være en stor udfordring at vælge de helt rigtige høretelefoner eller det helt rigtige headset. Det kommer nemlig alt sammen an på, hvilken funktion du er ude efter, hvad budgettet er, og hvilket design du foretrækker. 

Et Bluetooth-headset er til dig, der har travlt

Et Bluetooth-headset er en uundværlig gadget, hvis man kører bil, cykler eller på anden vis er på farten og samtidig skal tale i telefon. Og der findes mange gode muligheder og bud på forskellige slags Bluetooth-headset. Faktisk er markedet fyldt med gode produkter, så det kan være svært at vælge det hele rigtige.

Elektronikgiganten Plantronics har for nyligt smidt et nyt stilrent Bluetooth-headset på gaden, som er det rigtige til dig, der skal bruge et gennemført professionelt headset, der holder batteri i mange timer, har god lyd og samtidig ser stilrent ud.

Voyager 3200-serien kan sluttes til både computeren, tablet og smartphone og har blandt andet op til 30 meters trådløs rækkevidde til den forbundne Bluetooth-enhed.

On-ear hovedtelefoner er til dig, der vil have flot design

Hvis du går mere op i at høre musik i forhold til at tale i telefon, så er det et såkaldt over-ear headset, du skal gå efter. Høretelefoner i dette design ser som regel enormt stilede ud, og der er derfor gode chancer for at finde et produkt, der både ser brand godt ud og har overvældende god lyd.

Et godt bud på et par gode høretelefoner er Libratone, der har lavet serien Q Adapt. Serien var blandt de første på markedet, der kunne tilbyde høretelefoner med støjreduktion, du selv kan indstille. Serien fås desuden i to forskellige modeller: Almindelige In-Ear høretelefoner og trådløse On-Ear høretelefoner, som er gode til dig, der gerne vil være fri for at have en ledning i vejen.

Over-Ear hovedtelefoner er til dig, der prioriterer god lyd og komfort

Den absolut bedste lyd får du ved at vælge høretelefoner, der sidder rundt om øret. De er som udgangspunkt en anelse større end On-Ear høretelefonerne. De sidder godt, og de er derfor gode, hvis du vil være sikker på, at høretelefonerne er behagelige at have på.

On-Ear høretelefoner kan være en smule klodsede at have med, da de ikke lige kan puttes i tasken. De er derfor bedst til dig, der udelukkede sætter god lyd og komfort før alt andet.

Bang & Olufsen har blandt andet produceret den imponerende serie B&O Play med høretelefoner i forskellige størrelser, hvor den absolut kraftigste model er H9-modellen. Den er trådløs via Bluetooth og byder på op til fjorten timers musikafspilning. B&O’s høretelefoner er særligt gode til dig, der hører meget klassisk musik.

Mest læste artikler