Dette lys til toilettet er vist ret uundværligt

De fleste af os kender det alt for godt. Du ligger i sengen om natten og diskuterer med dig selv om, hvorvidt du skal forsøge at sove videre eller give efter for din fyldte blære og gå på toilettet. Det er blandt andet mødet med det brutale badeværelseslys, der holder mange mennesker i sengen. Vi har fundet et lys til toilettet, der muligvis er løsningen på problemet.

Hver anden dansker skal på toilettet om natten

En undersøgelse viser, at helt op til hver anden dansker får afbrudt deres søvn for at gå på toilettet om natten. Mange kender således til at ligger i sengen om natten og forsøge at ignorere den fyldte blæres tryggen for at undgå at skulle stå op og gå på toilettet.

Hvorfor ikke bare stå op og gå på toilettet?

Men hvorfor så ikke bare stå op og gå ud på toilettet og tisse? For mange mennesker handler det om, at de ikke vil have ødelagt deres nattesøvn, da badeværelsets kolde lys desværre har en opkvikkende effekt.

Du kender måske selv til frustrationen ved at vende og dreje dig i en evighed for at forsøge at falde i søvn igen efter et natteligt toiletbesøg. 

Løsningen: Dæmpet lys til toilettet 

Her kommer IllumniBowl 2.0 ind i billedet.

IllumniBowl 2.0 er et nattelys, du nemt kan montere i din toiletkumme, således at du ikke behøver at tænde for lyset om natten. Toiletlyset tænder nemlig automatisk, når du kommer ind på badeværelset, og giver et behageligt lys til, at du kan få klaret, det du skal.

Du kan blandt andet også sætte din IllumniBowl 2.0 til at lyse i forskellige grader og farver efter eget valg. Se, hvordan i videoen nedenfor.

IllumniBowl 2.0 koster omkring 100 kr.

Mest læste artikler