idenyts Bolig Favoritter 2021: Smarthome – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Bolig Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Smarthome' her.

Roomba j7+

Roomba j7+ er den intelligente robot, der lærer dit hjem at kende og navigerer efter dine behov. Via app og stemmeassistent kan du nemt og hurtigt bede din robot rengøre når og hvordan det passer dig. Den lærer dine rutiner at kende og identificerer, når din telefon forlader hjemmet og sørger således for at rengøre når du ikke er hjemme.

HWAM 5530 Brændeovn

HWAM 5530 er en dansk designet og dansk produceret modulopbygget brændeovn, der tilpasser sig dit behov. Med HWAM® SmartControl™ vælger du temperaturniveauet, hvorefter brændeovnen selv styrer lufttilførsel og giver besked, når der skal brænde på. Her får du en brændeovn, der sparer dig penge, giver hygge og er skånsom overfor miljøet.

AirBird® VELUX Gruppen

Opnå et sundt indeklima med den intelligente AirBird® luftkvalitetssensor. Den måler CO2, temperatur og luftfugtighed i dit hjem og giver dig besked med fuglesang og lys, når er behov for udluftning. Den er udført i et elegant design og er nem at betjene. AirBird® er udtænkt, designet og udviklet i et samarbejde mellem GXN, VELUX Group og Leapcraft. Se produktet her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 31. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om lækre præmier. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler