DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

3 gode grunde til at investere i en robotstøvsuger fra iRobot

Rigtig mange danske hjem har allerede en robotstøvsuger, og de små robotter gør bestemt livet lettere. Men de har også deres udfordringer, og kan for de fleste tilfælde ikke helt erstatte den klassiske støvsuger. Men den nye iRobot Roomba i7+ kan redefinere, hvordan en robotstøvsuger hjælper dit hjem.

Den tømmer sig selv – få maksimal rengøring for pengene

Støvsugeren kører automatisk til Clean Base™ – Ekstern støvbeholder og tømmes, hver gang den er fuld. Clean Base fungerer både som oplader samt støvbeholder og kan rumme op til 30 støvsugninger, før den skal tømmes. Det betyder, at du bare skal tømme den én gang hver 2. eller 3. uge og ellers nyde en robotstøvsuger med fuld funktionalitet.

Den finder selv rundt og husker, hvor den har været

Robotstøvsugeren har indbygget navigationssystem. Det betyder, at den udregner et kort over dit hjem, således at den selv altid kan finde rundt. Dermed sikrer den, at alle rum gøres lige meget rent. Den kan også opdage særligt beskidte steder og give dem en ekstra omgang.  

Robotten navigerer via et styresystem, der kaldes Imprint™ Smart Mapping, som består af et innovativt kamera samt flere forskellige sensorer. Hermed sikres du den grundigste og mest effektive rengøring muligt.  

Total kontrol med app og stemmestyring

Med den tilhørende app kan du indstille både rum og tidspunkt for støvsugeren. Du kan derfor altid sætte den til at køre, når du ikke er hjemme.  

Efter endt støvsugning kan du via iRobot HOME-appen se en status over rengøringen, der viser, hvor Roomba i7+ har været. Du kan altså programmere robotten til at køre efter dit behov og skema, og bestemmer selv hvilke rum og hvornår, der skal gøres rent. 

iRobot Roomba i7+ kan styres via Amazon Alexa eller Google Assistant. Det betyder, at du kan sætte den i gang, bare med en stemmekommando. Og du kan fortælle, hvor den skal støvsuge. “Roomba, støvsug køkkenet” – nemt, ikke?  

iRobot Roomba i7+ har en særligt udviklet sugeevne, der bl.a. gør den ekstra god til at opfange genstridig skidt som dyrehår og 99% af allergener som pollen, mug osv.

iRobot Roomba i7+ koster ca. 9.999,- og kan købes i bl.a. Elgiganten. Læs mere om robotstøvsugeren her

 

Mest læste artikler