Du kender robot-støvsugeren: Nu kommer den SMARTE robot-støvsuger

Robot-støvsugere er gode, når det gælder om at spare tid, og de har efterhånden eksisteret i mange år. Men nu kommer den i en smartere udgave.

Det er smart nok med støvsugere, der går i gang af sig selv hver dag. Det sparer tid og kræfter for den travle familie. Men måske er der ikke brug for støvsugeren i alle værelser i hele huset hver dag. Og måske er der steder, hvor man egentlig ikke ønsker, at robot-støvsugeren skal komme – for eksempel fordi familiens yngste leger med småting.

Det gode er, at det kan de nye robot-støvsugere gøre noget ved.

Firmaet ZACO lancerer i juni 2021 ZACO A 10, der er en mere fleksibel støvsuger.

Ved hjælp af en særlig App – Zaco Home App – kan du kontrollere støvsugeren.

Det betyder, at du kan afgrænse støvsugeren, så der er dele af et værelse, hvor den ikke skal komme.

Samtidig kan du kode støvsugeren på en måde, så den ikke nødvendigvis tager alle værelserne hver eneste dag.

Måske skal du støvsuge køkkenet hver dag. Men det kan godt være, at gulvtæppet i stuen kun behøver at få en tur et par gange om ugen.

Støvsugeren kan også vaske gulv

Man kan hele tiden ændre på planen for støvsugeren, så den kun støvsuger efter behov. Det er muligt at ændre på planen for hvert enkelt værelse hele tiden.

Endelig har støvsugeren en indbygget gulvvaske-funktion, hvor den efterligner den måde, som mennesker vasker gulv på. Det giver en mere effektiv rengøring end tidligere set med robot-støvsugere.

Desuden har støvsugeren en 360 graders laser-navigation og en stemmestyring, der er kompatibel med f.eks. Amazon Alexa og Google Home.

Prisen for den nye robot-støvsuger er kr. 3.561,—, og dertil kommer udgifter til levering.

Du kan se en demonstration af støvsugeren på udstillingen Fremtidens Hjem, der har til huse i Vindinge uden for Roskilde.

Fremtidens Hjem er et udstillingshus, der er indrettet med de skarpeste teknologier, som er udstillingens hovedfokus. Men der er også fokus på fremtidens design – og på bæredygtighed i forhold til miljøet.

Udstillingen holder åbent hver søndag, og du kan se mere til Fremtidens Hjem ved at klikke på dette link.

Mest læste artikler