Med denne hjemmerobot er det slut med at vaske vinduer

Som noget helt nyt kan du nu få en hjemmerobot, der vasker dine vinduer, så du slipper for det. Læs med her, og find ud af hvordan den virker. 

En ny vinduesvaskerrobot

Mange danskere kender allerede til robotstøvsugeren, som har gjort støvsugningen nemmere for tusindvis af mennesker i de danske hjem. Nu har robotstøvsøgeren fået et lignende familiemedlem, der udelukkende koncentrerer sig om at gøre dine vinduer skinnende rene.

Der er tale om den nye Ecovacs Winbot 950 Smart Drive vinduesvasker, som er en robot til hjemmebrug. Vinduesvaskerrobotten skal blot skal sættes på vinduet og aktiveres, så klarer den resten. 

Arbejder ved hjælp af et Smart Drive-styresystem

Ecovacs Winbot 950 er i stand til at opdage forhindringer og klare svære pletter takket være mange sensorer i et sofistikeret Smart Drive-styresystem, som robotten er udstyret med.

Derudover kan robotten dreje 90 grader, så du er sikret rengøring af hele dit vindue.

Lydløs rengøring

Den vinduesvaskende robot rengør lydløst, og ved selv hvornår den er færdig. Når den har afsluttet rengøringen af et vindue, signalerer den med lys og lyd, at den er færdig og kan blive rykket til det næste vindue.

Læs også: Vinduespudsning uden striber – sådan gør du

Et 4-trins rengøringssystem

Ecovacs Winbot 950 er udstyret med et 4-trins rengøringssystemet, der skiftevis pudser og tørrer, hvilket sikrer et flot resultat. Derudover kender robotten grænserne på de ruder, du ønsker at rengøre. Du kan således bruge den på glasdøre uden at bekymre dig om, at den falder, når glasset stopper. 

Robotten kan købes på RobotEksperten.dk til en vejlende pris på 3099 kr.

Mest læste artikler