Smart! Nu kan du klare støvsugningen, selvom du ikke er hjemme

Ikke nok med, at du ikke selv behøver at støvsuge dit hus, nu behøver du ikke engang at være hjemme til sceancen. Den nye serie af de populære Roomba robotstøvsugere klarer arbejdet for dig, mens du er på farten. 

Nye modeller af de populære Roomba robotstøvsugere er på markedet

iRobot Corporation, som er verdens ledende producent af rengøringsrobotter, har netop lanceret 6 nye Roomba-modeller, som er deres berømte WiFi-forbundne robotstøvsugere.

– Vi udvider nu sortimentet af WiFi-forbundne robotstøvsugere til modeller udover den eksklusive 900-serie. Det betyder, at endnu flere kunder kan nyde fordelene af de funktioner, som er tilgængelige med vores app, udtaler Colin Angle, CEO og bestyrelsesformand hos iRobot.

– De seks nye robotter i 600- og 800-serien er endnu et skridt imod den teknologi, som muliggør det fuldt forbundne smart home.

Nu kan du støvsuge dit hus fra … hvor som helst

Ikke nok med at robotstøvsugeren gør alt arbejdet for dig, kan du også få den til at gøre det, når du ikke er hjemme. Med iRobot HOME-appen kan du nemt styre støvsugningen på farten.

Opgradering af tilbehør til robotstøvsugerne

De nye robotstøvsugere er udstyret med kontraroterende støvopsamlere, hvilket gø rdem optimale til husstande med eksempelvis husdyr, der fælder meget. Støvopsamling er nemlig bygget således, at hår, pels og snavs ikke filtres omkring dem, men ryger direkte ind i støvsugerens støvbeholder.

Læs også: 11 hunderacer, der ikke fælder

De nye modeller er desuden udstyret med en ny form for motorer, som har 5 gange højere sugestyrke end de forrige Roomba-generationer. Noget helt ekstraordinært er den optimerede WiFi funktion, der tillader dig at tilpasse din støvsuger, så den passer perfekt ind i din dagligdag.

– Vi har inkorporeret nye funktioner, som tager udgangspunkt i brugerens behov – f.eks. planlægning af støvsugningen, diverse statusmeddelelser og direkte adgang til kundeservice. På den måde får brugeren en skræddersyet og fokuseret støvsugning – hver dag.

Mest læste artikler