Sådan fungerer IKEAs smartknap

IKEA’s nye smart-serie med genvejsknapper er trådløs. Den smarte funktion er alt andet end avanceret eller sofistikeret og hermed ret enkel og overkommelig at bruge!

Den nye smart serie fra møbelgiganten indeholder en pakke med en trådløs knap, et batteri, en metalplade, dobbeltsidet tape og seks klistermærker til markering af knappen. Alt sammen til den nette sum af 99 kroner. Smartknappen kan let placeres på køleskabet eller på en metaloverflade, da den er magnetisk, eller du kan skrue eller tape den på væggen.

Flere funktioner

Smartknappen kontrollerer ikke blot lyset i dit hjem, men også gardiner, højttalere, smarte stik (stikkontakter) og andre IKEA Home-smart produkter. Alt du behøver er at klikke på knappen og undgår herved at bruge appen i dagligdagen.

Rullegardinerne hæves, lyset dæmpes, eller højttalerne spiller musik.

Dog afhænger smartknappen af IKEAS smart hub, også kaldet Wireless Gateway. Uden det fungerer smartknappen ikke. Du kan aktivere en hvilken som helst “scene” oprettet i IKEA Home smart-appen sammen med deres trådløse gateway.

Simpelt og smart

I appen kan du vælge hvilken scene du vil forbinde med den specifike knap. Her kan en scene bestå af flere tilsluttede produkter. På den måde reagerer produkterne på en bestemt måde når scenen aktiveres. Du kan have flere smartknapper i dit hjem som hver især er forbundet til forskellige scener.

Mest læste artikler