Det sødeste overvågningskamera, der findes

Ulo er et interaktivt overvågningskamera, som ligner en lille ugle.

Ulo – det sødeste overvågningskamera

Ulo er et interaktivt overvågningskamera, som ligner en lille ugle. Det er uden tvivl designet, der gør dette overvågningskamera helt specielt. Faktisk gør designet det mere til en kæledyrsugle udstyret med øjne, næb og særlige funktioner.

Ulos øjne ser alt

Uglens store øjne er faktisk to LCD-skærme, som bruges til at vise udtryk, der afspejler forskellige situationer. Dette ses for eksempel ved:

  • Uglen kniber med øjnene, når nogen ser live video optagelser.
  • Uglen virker døsig, når batteriet er under 10 procent.
  • Uglen blinker, når du tager et billede.
  • Uglen følger dine bevægelser i huset med øjnene.

Desuden kan du selv designe uglens pupil- og irisstørrelse, irisfarve og øjenrefleksion.

Sådan fungerer Ulo som overvågningskamera

Ulo er ikke bare nuttet, det er også et effektiv overvågningskamera. Kameraet er gemt bag Ulo’s næb, ligesom bevægelsessensoren også findes her lige over mikrofonen.

Det smarte ved Ulo er, at du med en app kan få adgang til live video af huset. På den måde kan du holde øje med dine kæledyr eller uvelkomne gæster, selv om du ikke er hjemme. Du kan tilmed tage et billede, hvis der er noget, der virker suspekt.

Har du ikke en smartphone kan du også bruge et smartwatch eller en computer. Med én af disse kan du altså styre Ulo – hvad enten du er hjemme eller ej.

Endnu en særlig ting ved Ulo er, at den kan genkende dit ansigt og derfor ikke vil overvåge dig. Den vil altså ikke overvåge, så længe det er dig, der er hjemme. Den vil derimod blive opmærksom, hvis der er ugenkendelige mennesker i hjemmet.

Du kan købe en Ulo her

Mest læste artikler