DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Genial ringeklokke giver bedre sikkerhed i hjemmet for ældre og børn

Mange vil gerne have et mere sikkert hjem. Og ofte er der fokus på at sikre hjemmet, når folk ikke er hjemme. Men for især ældre eller familier med børn, kan det være lige så vigtigt at kunne kontrollere, hvem der kan komme ind i hjemmet – inden der bliver lukket op.  Men hvis den...

Mange vil gerne have et mere sikkert hjem. Og ofte er der fokus på at sikre hjemmet, når folk ikke er hjemme. Men for især ældre eller familier med børn, kan det være lige så vigtigt at kunne kontrollere, hvem der kan komme ind i hjemmet – inden der bliver lukket op.  

Men hvis den ældre bor alene, eller der er børn/unge alene i huset, så har det indtil nu været svært at undgå, at de lukker folk ind, som de ikke kender. 

Sådan behøver det ikke være længere. Ring, en amerikansk virksomhed, har lanceret en intelligent ringeklokke med indbygget kamera, til netop at gøre det nemt at vurdere om folk skal lukkes ind. Den hedder Ring Doorbell 2 og er forbundet med wi-fi der kan kobles til flere enheder på en gang. Faktisk har Ring også en række andre nemme og effektive løsninger til at overvåge og sikre boligen inden- og udenfor. Dem forventer vi at kigge på, på et andet tidspunkt.

Tjek hvem der banker på – direkte fra mobiltelefonen

Kameraet i ringeklokken aktiveres når nogen ringer på klokken eller banker på døren. Så kan du fra din telefon se, høre og tale med vedkommende. Du kan altså se hvem der vil ind, også når du ikke selv er hjemme. Dørklokken er også bekvem om sommeren, hvis familien er i baghaven, da du så får besked på din telefon hvis nogen ringer på. 

Venter du på at få leveret en pakke, er det også meget praktisk at vide hvornår den ankommer, og eventuelt kunne fortælle budet hvor pakken kan blive stillet. Er du på ferie, kan du endda stadig svare, hvis der er nogle lyssky personer, der bare vil tjekke, om du er  hjemme eller om de har arbejdsro.

Nemt at få ekstra tryghed for familien

Ring Doorbell 2 er nem at installere og kræver ikke at der bores eller føres kabler, så den er også brugbar, hvis du bor i en lejebolig. Den bruger batterier, der skal udskiftes cirka én gang om året.

Den kan fås i flere versioner, hvor de nyere har ting som nattesyn og bevægelsessensorer. Du kan også vælge af dørklokken skal gemme sine optagelser, dette kræver dog et abonnement på cirka 19 kr. pr. måned.

Har du andre smarte enheder i huset, som f.eks. lyspærer, så kan Ring også kobles sammen med dem. Så kan lyset i f.eks gang og på veranda automatisk tændes, hvis nogen aktiverer ringeklokken. 

Ring Doorbell 2 kan købes på f.eks. Elgiganten og Wi-fi butikken.dk og koster fra 1584,- . Doorbell 2 samt øvrige RING-produkter til at øge sikkerheden i hjemmet kan du se her

Mest læste artikler