DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

BEDSTE SMARTHOME – DRIKKEVARER

Smarte apparater, der hjælper dig med at tilberede drikkevarer - både varme og kolde.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.   

A. AK TRADING – IFADO33

IFAVINE iSommelier PRO er en viniltningsenhed, som er optimal til både restaurantbrug og i det privat, så vinene altid når at ilte i den optimale tid. 

Ved iSommelier er der mulighed for altid at servere vinen på rette tidspunkt i forhold til iltningen og dermed fremhæve vinens fulde potentiale for gæsterne.

iFAVINE ilter vinen på kort tid, hvor 1 minuts iltning i maskinen svarer til en times iltning. iSommelier filtrerer den omgivende luft og fjerner luftforurenende stoffer og lugt, isolerer oxygen fra nitrogen og carbondioxis og ilter vinen med en konstant strøm af renset oxygen. Den patenterede glaskaraffel fordeler ilten jævnt i karafflen, fuldender iltningen, blø’dgør tanniner og er med til at forstærke aromaer og dermed fremhæve vinens fulde potentiale.

Med iFAVINE app er der desuden mulighed for at programmere dine foretrukne iltningsprorammer, samtidig er der direkte adgang til iFAVINE netværk, hvor specifikke detaljer om de enkelte vine er samlet.

PRIS: 7.999 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

B. DELONGHI – Primadona Elite Experince 

Semi-automatisk kaffemaskinemed 6 brugerprofiler til hele familien. Kan styres gennem app og har automatisk rengøring.

4,3” TFT farvedisplay med touchscreen-teknologi. Maskinen er tilsluttet den innovative Smart Coffee App. Med den kan du personliggøre og oprette nye drikkevarer samtidig med at du får ubegrænset rådgivning.

Multibeverage-funktion der gør det muligt at opdage nye semi-automatiske opskrifter (varm chokolade, kold kaffe og kold mælkeskum)

Varmvandsfunktion, der gør, at du kan drikke din ønskede te eller Americano ved den ideelle temperatur. Bred vifte af kaffe- og mælkeopskrifter, der er lette at programmere. Du kan lave op til seks brugerprofiler, så du kan få individuelt tilpassede opskrifter.

Termisk karaffel med dobbeltvæg, der gør, at mælken kan holde den rette temperatur længere.

De’Longhi LatteCrema System, der giver den perfekte blanding. Lyst og børstet rustfrit stål, som er efterbehandlet og har ergonomiske konturer, hvilket giver et flot og dynamisk design.

Automatisk rengøring, der gør mælkekanden let at rengøre – på den måde kan du komme den direkte i køleskabet efter brug. Dråbebakke med et gitter, der let kan tages af og kommes i opvaskemaskinen, så det er let at holde rent. Aftagelig bryggeenhed der er let at rengøre og vedligeholde.

PRIS: 16.199 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

C. SMARTER COFFEE 2ND GENERATION

Kaffemaskine med WiFi, der kan styres fra en app og understøtter tredje-parts stemmestyringssystemer. Kværner samtidig kaffen.

Verdens måske smarteste kaffemaskine i den nyeste 2. generations udgave. Betjen kaffe maskinen via en App, både hjemme og når du er på farten. Takket være Smarter Cloud forbindelsen, er elkedlen forbundet til internettet og du har adgang til den uanset hvor du er.

Kaffemaskinen har indbygget kværn, så du skal bare hælde ristet bønner på maskinen og den sørger selv for at kværne dem friske, hver gang der skal laves kaffe.

  • Der skal ikke skiftes filter på maskinen, da der bruges et genbrugeligt wire filter.

  • Du kan selv styre styrken på kaffen og vælge fra 1 til 12 kopper.

  • De nye integrationer gør det muligt at forbinde iKettle til IFTTT, Amazon Echo og andre.

  • Wake Up mode: Sæt alarmer og tidsplaner op via Appen.

  • Home mode: Sæt kaffen over så den er klar når du kommer hjem.

  • Water level sensor: Se præcis hvor meget vand der er i maskinen via Appen.

  • Keep warm: Hold kaffemaskinen på en bestemt temperatur i op til 40 min.

  • Kontrol: Du kan både styre Smarter Coffee i App og på selve kaffemaskinen på LED touch displayet. 1.5 Liter kapacitet.

PRIS: 1.999 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!  

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler