DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

BEDSTE SMARTHOME – HJEMMEUNDERHOLDNING

Teknologier, der gør underholdningen i hjemmet nemmere og giver helt familien en hyggeligere oplevelse.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.

A. SACKIT – MOVEit

Transportabel højttaler, som kan kobles sammen med andre højttalere, så der skabes stereolyd. Tilkobles ved bluetooth og virker med batteri eller via elnettet. Telefonen kan oplades gennem højttaler.

Få stor lyd og lækkert dansk design, som både kan bruges i hjemmet og tages med på farten. Du får imponerende stor lyd, som kan spille hele festen op, hvad enten den foregår i stuen eller på terrassen – just move it!

MOVEit modellen med Bluetooth giver dig mulighed for at nyde total trådløs frihed. Forbind trådløst via Bluetooth og lyt til musik fra din smartphone, tablet eller computer. Nyd en total trådløs oplevelse, når du lytter via det indbyggede batteri, som giver dig op til 12 timers streaming.

MOVEit højttaleren taler et tydeligt nordisk formsprog med rene linjer og eksklusive materialer. Den aftagelige forside af højttaleren er beklædt med stof fra den danske stofproducent Gabriel – du får gennemtænkt dansk design. Bemærk: Når du køber MOVEit Bluetooth, følger der altid en påmonteret front i farven “Dusty Blue” med.

PRIS: 1.699 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

B. LG – OLED SMART UHD TV

Smart TV, der bruger den nye OLED-teknologi, der giver et skarpere og bedre billede. Direkte understøttelse af Netflix.

LG OLED TV kan prale af den ultimativt mest elegante enkelthed ved at integrere det ultratynde OLED-panel med en gennemskinnelig glasbagside. Den kvalitetsrige sound bar er integreret i foden på dit tv, hvilket gør, at lyden “blæses ud” fra forsiden. Oplev en billedkvalitet, som stiller selv de største eksperter tilfredse.

Med understøttelse af både Dolby Vision og Dolby Atmos er LG OLED TV det første tv af sin art. LG OLED TV understøtter premium HDR indhold med Dolby Vision og er desuden kompatibelt med generisk HDR10 og HLG. Dolby Atmos giver hvert enkelt objekt unik lyd i 3D-rum for komplet fordybelse. Med Magic Remote og den unikke webOS 3.5 startbjælke kan du fordybe dig i en verden af indhold fra alle de mest populære underholdningsudbydere 

PRIS: 28.999 kr. 

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

C. SATECHI – Trådløs fjernbetjening

En fjernbetjening, der kan bruges til at styre dine Bluetooth-enheder såsom computer, højttaler, projektor etc.

Satechi Wireless Remote Control er den ultimative multimedie følgesvend til din Bluetooth-enhed. Med to forskellige tilstande, Media og præsentation, har det aldrig været nemmere at styre musik, film, videoer og præsentationer, alt fra en kompakt og slank enhed. Uanset om du bare ser film hjemme eller giver en præsentation på kontoret, tilbyder Satechi Wireless Remote Control dig muligheden for at styre din enhed fra op til 10meter væk.

PRIS: 380 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

D. BEAM – BEAM

En lampeprojektor, der kan tilsluttes i en almindelig E27-lampefatning. Indhold kan sendes til projektor gennem tilhørende app.

BEAM, den smarte projektor, der passer til ethvert lampefatning. Beam er let at oprette og styre med Apple eller Android-appen “Beam Remote”. Du kan skrue det i en lampefatning eller bruge det medfølgende strømkabel til at placere det på en hvilken som helst flad overflade.

Beam er en smukt designet smart projektor, der integreres problemfrit med ethvert værelse i dit hus. Brug den til at streame indhold i køkkenet, se en film i soveværelset, eller tag det med dig til præsentationer på kontoret.

PRIS: 4.200 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Mest læste artikler