DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

BEDSTE SMARTHOME – LYSPÆRER

Lyspærer til almindelig lampefatninger, der kommunikerer med en hub eller direkte med din smartphone og kan fjernstyres.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.

A. AEOTEC – LED BULB GEN 5

LED-pære, der kan skifte farve. Har en lysstyrke på hele 750 lumens og bruger 9 Watt. Benytter åben Z-Wave, hvilket gør at den kan kobles sammen med andre smart home-komponenter

Smart og energieffektiv måde at oplyse dit hjem på. Intelligent LED-lampe 9W LED pære, 750 lumen og 16 millioner farver. L ang levetid på 50.000 timer

PRIS: 513 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

B. LIFX – A19

LED-pære, der kan skifte farve. Har en lysstyrke på 100 lumens. Nem at installere, behøver ikke nogen hub for at fungere via den medfølgende app. Fungerer sammen med de fleste større smart home-platforme.

LIFX Color – Generation 3 er til dig der vil have smart belysning i top kvalitet – LIFX har med denne 3. generation forbedret deres pære yderligere. Forstil dig at al betjening af dit lys foregår via din telefon som du alligvel har på dig overalt – med denne pære er det en realitet. Pæreren er ikke før set så kraftig og med så mange muligheder.

Lifx LED pæren gemmer farven og styrken når du tænder/slukker på kontakten.

Pæren opsættes via dit hjemmenetværk via WiFi og kræver ingen form for yderligere Bridge eller boks. Du kan koble så mange pærer på din App som du har lyst til og man kan betjene pærerne fra forskellige apparater.

PRIS: 379 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

C. PHILIPS – HUE COLOR E27 STARTERKIT

LED-pære, der kan skifte farve og styres gennem en app. Philips var de første på markedet med smarte pærer, og har dermed stor erfaring, et bredt sortiment og et stort community af folk, der bruger pærerne.

Skift mellem 16. mio. forskellige farver, plus alle hvide nuancer, samt reguler lysstyrken via Apps. Med den farvede pære har du mulighed for at skifte fra alm. hygge til fest, bare ved et enkelt tryk.

Pakken indeholder en bro, en ethernet-netværkskabel, en strømadapter og tre lyspærer. 

PRIS: 1.490 kr. 

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

D. LEDVANCE – SMART+

En LED-pære, der kan skifte farve og justeres i lysstyrke via en app. Fungerer også med Apple-produkter og kan stemmestyres gennem Siri. 

Du kan som regl kombinere  SMART +  med alle smarte belysningssystemer, der bruger ZigBee Lightlink. Den store fordel er at hvis du ændrer dit smarte hjemsystem, kan du simpelthen integrere SMART + produkter i dit nye system.

PRIS: 399,95 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

 

E. LIFX – MINI

Denne Mini Color pære kan lyse i 16 mio. forskellige farver, samt hvide I Appen kan du altså dæmpe lyset, samt skifte farve på lyset i lige præcis den farve der passer dig og dit behov.

Denne Mini Color pære kan lyse i 16 mio. forskellige farver, samt hvide nuancer. I Appen kan du  dæmpe lyset, samt skifte farve på lyset i lige præcis den farve der passer dig og dit behov.

Lyskilden opsættes via dit hjemmenetværks WiFi og kræver ingen form for yderligere Bridge eller boks. Du kan koble så mange pærer på din App som du vil og du kan betjene dem fra forskellige iOS eller Android enheder samtidig.

Denne pære er mindre rent fysisk og så svarer den til 60W i stedet for 75W. 

PRIS: 287 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler