DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

BEDSTE SMARTHOME – SIKKERHED

Der findes en masse ny teknologi, som både overvåger dit hjem og alarmerer dig ved indbrud.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.

A. MITIPI – MITIPI

Sættes til, når du ikke er hjemme. Simulerer gennem lys og lyd, at der er nogen hjemme, så en eventuel tyv vil vælge dit hjem fra og i stedet besøge din nabo

Mitipi er en virtuel værelseskammerat. Det sikrer, at dit hjem aldrig vil virke tomt, når du er væk. Dette kan betydeligt reducere risikoen for indbrud. Med lys, skyggeeffekter og akustik skaber mitipi indtryk af beboere, der naturligvis bevæger sig rundt i stuen og følger hverdagens ting. Dette spænder fra fjernsyn, lytter til musik, madlavning, brusere og meget mere.

PRIS: 2.500 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

B. Friday Lock

Retrofit låsesystem, der kan forvandle en almindelig lås til en automatisk lås, der kan låse op gennem en app eller kan genkende hvem der kommer hjem og låse op automatisk. Kan låses op på afstand, når håndværker skal ind.

Friday Lock gør det dejligt nemt, at sikrer du altid husker at låse døren, når du forlader dit hjem. Friday Lock låsen er nemlig app styret, hvilket gør at låsen selv vil låse op, når du nærmer dig dit hjem med telefonen. Ligeledes låser Friday Lock din dør, når du forlader hjemmet for at handle eller hvad dagligdagen bringer

PRIS: 2.499 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

C. AEOTECDoor Window Sensor 6

En dør- og vinduessensor, der kan registrere når en dør åbner og hvis et vindue smadres. Batteridrevet – op til 1,5 års batteritid. Taler sammen med Aeotec MultiSensor 6 system.  

  • Perfekt lille: kun 9 x 72 mm
  • Malbar til usynlig installation. Udformet af acrylonitrilbutadienstyren (ABS) plast.
  • 1,5 år batterilevetid. Genopladeligt Li-ion batteri indbygget med 500 mAh kapacitet.
  • Z-Wave plus teknologi ved hjælp af 500-serie Z-Wave chip.
  • Lav batterispørgsmål.OTA firmware opdateringer.
  •  Optimeret antenneområde: 150 meter udendørs.

PRIS: 364,95 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

D. WELCOME – NETATMO

Et indendørs overvågningskamera, der har ansigtsgenkendelse. Giver besked på din telefon om hvem der er kommet hjem og alarmerer dig, hvis en ikke-genkendelig person træder ind ad døren.

Indendørs sikkerhedskamera med ansigtsgenkendelse. I stedet for de sædvanlige bevægelsesalarmer, som kræver, at du spilder tid på at se optagelserne, sender Velkommen en øjeblikkelig advarsel, hvis en ubudne gæst er blevet registreret i dit hjem, komplet med et billede af deres ansigt og en videooptagelse.

PRIS: 1.599 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler