DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

BEDSTE SMARTHOME – SUNDHED

Teknologier, som gør det muligt at måle krop og bevægelse. Hjælper dig med at leve sundere og bedre.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.

A. NOX SMART SLEEP LIGHT

Et system af sensorer og en lampe, der kan måle din søvn, tilpasse lyset, og vække dig, når du er i let søvn, så du føler dig friskere. Giver dig søvnanalysedata på app.  

Beroligende lyde og rødt lys hjælper din krop med at danne melatonin, så du falder hurtigere i søvn. Naturlyde, blød musik og simuleret solopgangsfunktion vækker dig naturligt. Overvåger temperatur, luftfugtighed, lys- og lydniveauer i dit soveværelse, for at forstå hvordan indeklimaet påvirker din søvnkvalitet.

Registrerer hvor meget og hvor højt du snorker. Sleepace Appen giver dig en omfattende søvnanalyse og personlige påmindelser for at hjælpe dig til bedre sovevaner. Ur, alarm med snooze funktion og natfunktion hvor displayet slukkes helt

PRIS: 1.999 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

B. FLOOME – BREATHALYZER

Et alkometer, som kan tilsluttes mobiltelefonen. Appen kan hjælpe dig til at afgøre, om du har drukket for meget til at køre bil – og endda udregne, hvornår du må køre igen.

Floome måler din blodalkoholkoncentration (BAC), og resultaterne vises direkte i din smartphone.

PRIS: 695 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

C. COMACO – TANITA RD 953 KROPSANALYSEVÆGT

En vægt, der også kan analysere kroppens fedtindhold, muskelmasse, knoglemasse, BMI, m.m. Viser resultater på app. 4 forskellige brugerprofiler til 4 familiemedlemmer.

Egenskaber:

Medicinsk nøjagtig Dual Frekvens BIA teknologi, som sender høj- og lavfrekvensbølger ud i kroppen, for at kunne beregne dine kropsværdier endnu mere præcist. 10 forskellige målinger af kropsværdier, herunder:

  1. Kropsvægt
  2. BMI
  3. Kropsfedt i %
  4. Kropsvand i %
  5. Muskelmasse i kg
  6. Fysisk vurdering
  7. Knoglemasse i kg
  8. Visceralt fedt vurdering
  9. BMR (hvilestofskifte)
  10. Din fysiske alder

Integreret Bluetooth 4.0, der sikrer øjeblikkelig overførsel af data til din smartphone og appen My Tanita App.  Gratis app (My Tanita App), så du let kan få et overblik over dine målinger og se dine fremskridt.

Letlæselige tal som er farvekodede efter, hvor sunde kropsværdierne er. Brugergenkendelse; Vægten genkender dig når du opretter forbindelse til den fra appen. 4 hukommelsespladser – hver bruger har deres eget farvedisplay. Høj vægt præcision – 50 g interval. Moderne, ultra tyndt design i glas.

PRIS: 2.499 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Mest læste artikler