DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

BEDSTE SMARTHOME – TIL BØRNEVÆRELSET

Produkter, der hjælper med undervisning, overvågning og underholdning til børn. 

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.

A. TECFLOWER – ANDI BE TRÅDLØS BORD OPLADER

Opladeren lade din mobil trådløst eksempelvis på et bord, menes dit barn bruger den til at se film på.

PRIS: 822 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!  

B. MARBOTIC – SMART LETTERS

Smart Letters og Smart Numbers er et undervisningsprodukt, der lærer børn at tælle og stave ved at lade fysiske figurer smelte sammen med tabletten.

Smart Letters/ tal er den ultimative læringsoplevelse for børn i alderen 3 til 6. Disse 26 bogstaver eller 10 tal  interagerer med en tablet og 3 pædagogiske apps for at lære børn at læse, skrive eller regne. Du skal bare stemple bogstaverne eller tallene på tabletens skærm og se magien sker!

PRIS: 441 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

C. MUUSELABS – JOOKI

Jooki er en helt ny type digital jukeboks for børn, hvor børnene selv styrer musikken ved hjælp af små, fysiske legetøjsfigurer.

Jooki er en helt ny type digital jukeboks for børn, hvor børnene selv styrer musikken ved hjælp af små, fysiske legetøjsfigurer. Legetøjet får liv, og musikglæde kombineres med leg. Det eneste barnet skal koncentrere sig om er at sætte figurerne på toppen af højttaleren. Så går Jooki straks i gang med at spille playlisten eller historierne fra den pågældende figur.

Nu kan du streame dine yndlingssange eller historier fra fx Spotify. Jooki er Wifi-opkoblet eller en 100% stand-alone boks, men virker selvfølgelig også uden wifi- og bluetooth-opkobling.

Hver enkelt lille legetøjsfigur er en playliste. Når figuren sættes på toppen af højttaleren, afspilles musik, historier eller måske beskeder, som du har indtalt fra din telefon. Samme NFC teknologi som Skylanders og Disney Infinity.

Lydkvaliteten er sat i højsædet, og du får i Jooki en fuldblodshøjttaler, som opfylder både børn og voksnes krav og forventninger til god lyd. 

PRIS: 1.599 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

D. TEND – STUART CAM HD WIFI KAMERA

Den digitale nanny, der overvåger børnene og som du kan kommunikere med børnene igennem. Den kan lave din stemme om til en minion-stemme, der vil underholde familiens mindste

Minions Stuart Cam er et HD Wifi kamera med inspiration fra filmen Minions (Grusomme mig). Kameraet er perfekt til at holde øje med dine børn eller kæledyr så du trygt kan slappe af og vide at familien har det godt.

Stuart Cam har indbygget bevægelses sensor som gør at kameraet automatisk starte optagelsen, når det registrer bevægelse. Via app’en kan du få øjeblikkelige meddelelser på din smartphone eller tablet når bevægelser er registreret, og straks se de optagne billeder eller tjek liveoptagelserne når du ønsker det.

Minions Stuart Cam har infrarød nattesyn som sikre, at du aldrig går glip af noget og døgnet rundt har vished om sikkerhed og fred i sindet.

Hver kamera leveres med 24 timers gratis opbevaring af optagelserne i skyen. Minions Stuart Cam har også en Highlight Reel funktion der ved hjælp af en smart teknologi, automatisk opsummerer de bedste øjeblikke optaget af dine kæledyr i løbet af dagen og sætter det sammen til en sjov musikvideo.

Stuart Cam giver også muligt for to-vejs kommunikation kan du via app’en tale og interagere med dine kære.

PRIS: 536 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER! 

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler