DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

BEDSTE SMARTHOME – UDENDØRSSYSTEMER

Komplette systemer til at overvåge, styre og udføre udendørs arbejde og opgaver. Rummer ofte flere produkter i samme pakke.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.

A. Netatmo – Presence

Udendørs overvågningskamera, der kan genkende både ansigter, dyr og biler. Kan overvåge diskret gennem infrarød og den kan lyse op, når nogen kommer. Giver besked på din smartphone.

Udendørs sikkerhed kamera der kan afslører  mennesker, bil og dyr. Om natten kan du enten se diskret med Presence’s infrarøde nattesyn eller tænde for kameraets projektør.
Den klare projektør kan tændes manuelt i appen eller indstilles til at tænde, når den registrerer en person,  bil eller dyr – eller for alle tre.

PRIS: 2.499 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

B. GARDENA – Smart System Sæt

Gardena er smart, fordi dette system kombinerer havearbejdet ved automatisk at slå græs, vande plænen og overvåge jordens fugtighed. 

Med den gratis GARDENA-smartapp til iOS, Android og internettet er det at holde kontakt med haven lige ved hånden. Det har aldrig været mere bekvemt at slå græsset og vande haven. Appen har en intuitiv brugergrænseflade. Det er således blevet en barneleg at slå græsset, og vandingen sker, når planterne har brug for det. Begge opgaver kan koordineres eller fjernstyres, når du vil.

Smart gatewayen kan placeres et diskret sted i hjemmet og anvender routeren til at oprette forbindelse til internettet. Den er hjertet i smart systemet og sørger for den trådløse kommunikation mellem alle GARDENA smart system-enheder, der bruges i haven.

Smart sensoren sender vigtige oplysninger angående faktorer såsom jordens fugtighed, lysintensiteten og den omgivende temperatur direkte til appen. Disse tal udgør grundlaget for en behovsorienteret tilgang til vandingen, så der bruges så lidt vand som muligt.

Smart robotplæneklipperne SILENO og SILENO+ leverer førsteklasses klipperesultater og kan selv med lethed håndtere komplekse plæner på op til 1.600 m² med stigninger på op til 35 %. Klippetidspunkterne kan programmeres via smart appen og koordineres med vandingstidspunkterne for smart vandreguleringssystemet.

Ved at bruge smart vandregulerings-systemet kan vandingstidspunkterne nemt programmeres direkte på din smartphone og koordineres med klippetidspunkterne i smart SILENO efter behov. Dette system er perfekt som automatisk vandingsløsning til vanding på altaner, terrasser, blomsterhaver og køkkenhaver ved hjælp af Micro-Drip-systemet – eller til vanding af græsplæner med et sprinklersystem.

PRIS: 19.199,95 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

C. Aeotec – Multisensor

Et komplet system af sensorer, der kan registrere bevægelse, fugtighed, temperaturer, UV-stråling og vibrationer. Bruger den åbne Z-wave protokol.

PRIS: 558 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

D. Netatmo – Vejr Station

Her får du den fulde pakke af vejrobservationer, hvor du kan måle regn, vind, temperaturer og luftfugtighed. Netatmo serverer en komplet pakke af vejrinformationer.

Netatmo – så meget mere end bare en vejrstation!

  • Lækkert aluminiumsdesign med unik app til iOS og Android

  • To sensorer, der måler indendørs og udendørs klima

  • Viser temperatur, luftkvalitet, luftfugtighed og meget mere

De fleste kan jo godt lide at tale om vejret, og Netatmo er en ny og helt unik komfortmonitor, som holder styr på dit lokale vejr, luftkvalitet og lydniveauet inden for samt temperatur både inde og ude.

Installationen er supernem: Placér den ene sensor inden for og den anden uden for, installér den pæne og overskuelige app, og så lader Netatmo dig holde styr på klimaet i din iPhone, iPad, Android-enhed eller computer.

Du får oplysninger om, hvordan klimaet er lige nu, eller hvordan det har været i en periode. Det vises i tydelige diagrammer, og systemet kan nemt udvides, hvis du f.eks. vil måle i flere rum. 

Uanset om du bor i byen eller på landet, er Netatmo den perfekte måde at holde sig opdateret på vejr og klima.

PRIS: 2.558 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Mest læste artikler