DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

BEDSTE SMARTHOME – VENTILATION & OPVARMNING

Apparater, der kan skabe frisk luft, varme boligen op og hjælper dig med at fjernstyre klimaanlæg

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.

A. SENSIBO – SKY

Tilføjer en fjernbetjening til din aircondition, så den kan styres gennem en app. Du kan dermed skrue op for varmen, inden du kommer hjem fra ferie.

Sensibo Sky er den ultimative enhed til at styre dit klimaanlæg og varmepumpe via din smartphone. Med Sensibo vil du være i stand til at kontrollere, overvåge, automatisere og spare energi. I Sensibo app’en kan du kontrollere mange enheder, og dele dine enheder med din familien derhjemme.

Sensibo virker med stor set alle mærker på markedet som har en medfølgende fjernbetjening. Via app’en kan du nu styre varmepumpen på mange forskellige niveauer lige meget hvor du befinder dig. Sæt en min og max temperatur, modtag alarmer i form at notifikationer på din telefon, hvis temperaturen når et bestemt niveau. Du kan endda sætte en kalender for hvordan du ønsker temperaturen skal være i f.eks. dit sommerhus på forskellige tidspunkter af dagen og ugen.

Sensibo har også mulighed for at anvende GPS funktionen i din smartphone, og kan automatisk tænde for varmen i dit hjem eller sommerhus når du nærmer dig huset i en radius på f.eks. 20 km.

PRIS: 1.146 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!  

B. SOLAMAGIC – PREMIUM 2000 + LEDPROD DUOLIGHT BTC

En varmelampe, der kan styres fra en app. Bruger LED-lamper, så strømforbruget er beskedent. 

Solamagic Premium 2000 terrassevarmer er designet smukt og aflangt i farven antracit. Du får den moderne terrassevarmer inklusiv det unikke S1-LEDPRO-DUO BTC modul. Varmelampen er også udstyret med en afbryder, No-glare og soft-start-system.

No-glare teknologien sørger for en høj varmeeffekt, men med op til 90 % mindre lysskær sammenlignet med andre terrassevarmere. Du bliver på den måde ikke irriteret af lysskæret, og det giver dig større komfort.

Det smarte S1-LEDPRO-DUO BTC modul gør det muligt for dig at kontrollere både lys og varme direkte fra din smartphone via en app. Nu kan du selv bestemme, om du vil have et varmt og hyggeligt lys, eller om skæret skal være hvidt og klart. Du får ikke brug for WIFI – kun en Bluetooth-forbindelse. Du kan hente app’en helt gratis via App Store/Google Play. 

PRIS: 7.995 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!  

Dyson måler og renser luften i dit hjem. Har køle og varmefunktion og er helt lydløs. Tilhørende app med målingsresultater. 

Registrerer automatisk og fjerner indendørs forurening. I auto-tilstand overvåger Dyson-rensere konstant og reagerer på indendørs luftkvalitet, mens de rapporteres direkte til Dyson link-appen. Dyson Pure maskiner overvåger automatisk luftkvaliteten og justerer luftstrømmen i rummet. 

PRIS: 4.499 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!  

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Mest læste artikler