idenyts SmartHome Læserpris er i fuld gang – Stem på din favorit!

idenyts læserpris er skudt i gang og det er nu, vi har brug for din hjælp! 

Vores dommerpanel har udvalgt og nomineret en række produkter inden for hele 21 kategorier. Kategorierne dækker over alt fra rengøring til gamerstole, og det er nu op til dig at vælge, hvilke produkter du synes er smartest! 

Afgiv din stemme her!

Du kan afgive din stemme fra d. 14. November 2018 til 14. December 2018. Ved at deltage i afstemningen er du automatisk med i konkurrencen om at vinde én af nedenstående præmiepakker.

 

Se de 11 præmiepakker her:

 1. Dyson Cyclone V10 ledningsfri støvsuger – værdi 4.799,-
 2. Et års forbrug af Frogskin sportsvask – værdi 474,-
  4 stk. Smart termostater fra Danfoss – værdi 1.448,-
  Samlet værdi = 1.922,-
 3. iRobot Roomba e5 – værdi 4.699,-
 4. Et års forbrug af Frogskin sportsvask – værdi 474,-
  iBaby babyalarm – værdi 1.849,-
  Samlet værdi = 2.323,-
 5. Et års forbrug af Frogskin sportsvask – værdi 474,-
  Ring Doorbell 2 – Ringklokke med kamera – værdi 1.599,-
  Samlet værdi = 2.073,-
 6. Mill Glass radiator – værdi 1.199,-
 7. Logitech Circle 2 – overvågningskamera – værdi 1.699,-
 8. Logitech Circle 2 – overvågningskamera – værdi 1.699,-
 9. Logitech Circle 2 – overvågningskamera – værdi 1.699,-
 10. Logitech Circle 2 – overvågningskamera – værdi 1.699,-
 11. Dab+ radio 999,- + headset fra SACKit 1.499,- Samlet værdi = 2.498

De producenter, hvis produkt er blevet nomineret af dommerpanelet, har betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen. I sidste ende er det dog dig, som bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. 

Afgiv din stemme her!

Vores dommerpanel

Til at udvælge og nominere de forskellige produkter, har vi et kompetent dommerpanel bestående af tre dommere; David Guldager, Emil Maischnack Jensen og Torben Vognsen. 

David Guldager er Danmarks førende ekspert på det digitale område med flere års formidlingserfaring på tv, nettet og som foredragsholder. David har fingeren på tech-pulsen og ikke mindst på nye produkter, teknologier og gadgets før alle andre. Han ved, hvad fremtiden vil byde på – og er ikke bleg for at dele ud af sin viden. 

Emil Maischnack Jensen er idenyts digitale redaktør. Emil har tidligere være journalist på Komputer for Alle og er lidt af en gadget-freak. Især kaffe- og madlavnings-gadgets står Emils hjerte nært, men efter at være flyttet fra lejlighed til hus er der blevet åbnet op for en helt ny verden af gadgets til hus og have, som Emil glæder sig til at udforske. 

Torben Vognsen er grundlægger af magasinet INPUT. Torben har en baggrund til producer og tilrettelægger i tv-branchen og har skrevet forbruger- og gadgetstof i en årrække for Jyllands-Posten, Komputer for Alle, Berlignske Tidende og BT. Torben er også fast gadgetekspert på TV2’s Go’ Morgen. 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler