DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Smarthome læserpris: Køkken

Køkkenet er et af de steder, hvor de smarte produkter for alvor kommer til sin ret. Pludselig kan du tænde for apparater, når du kører fra arbejde, eller mens du endnu ligger i sengen – og du kan følge med i temperatur- og varmeudvikling fra din telefon, mens du ligger på sofaen. Aldrig har det været så nemt at hæve sit kulinariske niveau.

A. CLICK & GROW SMART GARDEN 9 STARTER KIT

Med Click & Grow Smart Garden kan du med succes gro krydderurter, tomater og salat direkte på køkkenbordet med minimal indsats. Plant de medfølgende kapsler, fyld vand i tanken, sæt strøm til, og lad den så passe sig selv – og snart har du en mini-køkkenhave på køkkenbordet. 

PRIS: 1.799 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

 

B. SMARTER COFFEE

Tænd kaffemaskinen fra sengen – eller kom hjem til friskbrygget kaffe. Med Smarter Coffee kan kaffeelskeren fjernstyre kaffemaskinen direkte fra sin smartphone eller indstille kaffemaskinen til at tænde på et bestemt tidspunkt

PRIS: 1.540 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

C. COOKPERFECT COMFORT 

Nu behøver du aldrig igen frygte, at komme til at gennemstege den gode bøf eller hive oksestegen for tidligt ud af ovnen. Dette bluetooth termometer kan ikke bare fortælle dig præcis, hvor langt du er i stegningen – men også angive, hvor meget længere, du skal give bøffen på panden, så du altid er et skridt foran.

PRIS: 740 kroner 

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Emil Jensen og Torben Vognsen.

De tre dommere har nomineret de produkter, de finder er smartest i de 18 kategorier, men det er dig, som med din stemme endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler