DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Smarthome læserpris: Rengøring

Rengøring er noget de fleste gør snarere af pligt end af lyst, men med disse smarte produkter bliver rengøringen til en leg.

A. KAERCHER FC3

Med denne gulvvasker behøver du aldrig at bruge en konventionel moppe igen. Den har en innovativ selvrengøringsfunktion, som sikrer, at de roterende ruller altid er fugtige med rent vand, mens det opsamlede skidt ender i skidtvandstanken.Gulvene er tørre igen på blot 2 minutter – dette betyder, at parketgulve kan rengøres uden tøven helt ligesom andre gulve. 

PRIS: 1.999 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

B. KOBOLD VT300

Med dette kraftværk af en maskine kan du effektivt støvsuge og vaske gulv på samme tid. Den er ikke automatiseret, men producenten hævder, at en almindelig familie kan reducere den månedlige rengøringstid med 5-10 timer med denne maskine. 

PRIS: 7.160 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

C. ROOMBA i7+

Robotstøvsugere er generelt et fantastisk tidssparende produkt. Desværre skæmmes oplevelsen ofte af, at robotstøvsugeren kun kan indeholde en mindre mængde støv, og derfor ofte skal tømmes. Dette gør iRobots Roomba i7+ op med.

Robotten, der i øvrigt også har en utroligt effektiv sugeevne, kan selv tømme sin affaldsbeholder i dockingstationen, hvorfor den kan støvsuge 30 gange mere end de fleste andre robotstøvsugere på markedet – så du behøver ikke bekymre dig om at tømme den i ugevis.

PRIS: 9.999 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Emil Jensen og Torben Vognsen.

De tre dommere har nomineret de produkter, de finder er smartest i de 18 kategorier, men det er dig, som med din stemme endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler