DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Smarthome læserpris: Sikkerhed

Smarte produkter har i den grad revolutioneret, hvor let det er at sikre sit hjem. Med smarte alarmer kan du føle dig tryg for indbrud, selvom du befinder dig på den anden side af kloden.

A. MINUT POINT HOME SECURITY ALARM

Denne smarte alt-i-én-alarm sikrer dit hjem for alt, hvad det kan komme ud for. Den smarte alarms sensorer kan opfange lyd og bevægelse såvel som ændringer i temperatur og luftfugtighed – og sender en besked til din smartphone, hvis der sker ændringer.  

PRIS: 995 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

B. VERISURE HOME TOTAL – ALARMPAKKE

Verisure Home Total er den komplette alarmpakke. Den avancerede alarm har blandt andet vibrationsdetektor, der sætter alarmen i gang allerede inden tyven er brudt ind. Pakken indeholder desuden fotosensorer og en 2-vejs voicebox så du kan kommunikere med alarmcentral, røgalarmer og meget andet. Med denne pakke sikrer du dit hjem mod alle tænkelige fortrædeligheder.

PRIS: Varierer afhængig af afhængigt af din bolig og dine behov.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!D. NETATMO WIFI-RØGALARM

C. NETATMO SMART SMOKE ALARMER

Denne røgalarm sørger ikke kun for, at du opdager en eventuel ildebrand mens du er hjemme – den sender også en besked til din smartphone, sådan at du kan alarmere brandmyndighederne selvom du ikke er hjemme. Røgalarmen har i øvrigt hele ti års batterilevetid, så du ikke skal bekymre dig om at udskifte batteriet det næste årti. 

PRIS: 749 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

D. RING VIDEO DOORBELL 2

Med denne smarte dørklokke kan du se, hvem der ringer på din dør – og besvare døren via din smartphone. På den måde behøver du aldrig at bekymre dig om, at dit barn taber sin nøgle eller om at have pakker stående på dørtrinnet.

PRIS: 1.590 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

E. IBABY M7 – BABYALARM MED KAMERA

Kan du heller ikke slippe tanken, om dit barn nu også sover trygt, men vil ikke risikere at vække det – så er her løsningen med den ultimative babyalarm. Med kamera, termometer, fugtighedsmåler, lugtsensor og to-vejs kommunikation. Ved hjælp af den tilhørende app kan du let føle dig tryg, mens dit barn sover. Babyalarmen kan oven i købet afspille vuggeviser og projektere en smuk stjernehimmel op på loftet.

PRIS: 1.799 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Emil Jensen og Torben Vognsen.

De tre dommere har nomineret de produkter, de finder er smartest i de 18 kategorier, men det er dig, som med din stemme endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen. 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler