DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Smarthome læserpris: Termostater

Mange har et ønske om at spare på varmeforbruget, men det kan være svært at finde balancen, hvor man ikke bruger for meget varme, når man er ude, men undgår at komme hjem til iskrystaller på vinduerne. Med smarte termostater kan du let administrere, hvor meget varme du bruger, når du er ude, og når du er hjemme.

Smarthome læserpris: Termostat

A. NETATMO SMARTE RADIATORTERMOSTATER

Med disse smarte termostater kan du kontrollere alle dine radiatorer med din smartphone fra hvor som helst i verden, og du kan angive en timeplan, sådan at der er skruet ned for radiatorerne, mens du er på arbejde, men varmt når du kommer hjem igen. Termostaterne er kompatible med 90% af varmvandsradiatorer.

PRIS: 1.500 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

B. DANFOSS ECO

Med Danfoss ECO har du komplet kontrol over dine radiatorer fra din smartphone eller tablet. Du styrer termostaten via bluetooth fra den gratis app. Med Danfoss Eco kan du spare op til 23% på dit energiforbrug ved at tilpasse opvarmningen til din rytme. Det gør du ved at lave en ugeplan. Sænker du varmen i dit hjem, når du sover og ikke er hjemme, sparer du penge på varmen.

PRIS: 362 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

C. MILL GLASS AV600 WIFI

Norges mest solgte glas-varmepanel. Med dette WiFi-styrede varmepanel kan du justere varmen, når du er på vej hjem direkte fra din smartphone eller tablet.

PRIS: 1.199 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Emil Jensen og Torben Vognsen.

De tre dommere har nomineret de produkter, de finder er smartest i de 18 kategorier, men det er dig, som med din stemme endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler