DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Smarthome læserpris: Transportabel lyd

Måden vi lytter til musik og radio på har udviklet sig voldsomt de seneste år. Aldrig før har der været så stort et udvalg af kvalitetsafspillere, der let kan flyttes rundt i hjemmet. 

A. LAMETRIC

Den lille fikse LaMetric er meget mere end bare en musikafspiller. På sit lækre instrumentpanel viser den notifikationer fra dine sociale medier, e-mails og kalendervisninger. Den kan vise nyheder, vejrudsigten og give dig påmindelser efter dine ønsker.

PRIS: 1.469 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

B. WOOFIT DAB+

Med WOOFit DAB+ fra danske SACKit får du fem produkter i ét. En smart DAB-rabio, trådløs bluetooth-afspiller, FM-radio, timer og clock-radio i et og samme smarte produkt. WOOFit DAB+ passer perfekt med sit eksklusive udtryk, i både køkkenet, soveværelset, børneværelset, stuen og på terrassen. 

PRIS: 999 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

C. LIBRATONE ZIPP2

Den lækre cylinderformede Zipp2-højtaler er udstyret med stemmestyringsassistenten Alexa fra Amazon, sådan at du mundtligt kan styre alt lige fra din musik og andre SmartHome-produkter til vejrudsigten og meget mere. Højtalerne er udstyret med et intelligent akustisk design, og der er mulighed for at koble op til 10 højtalere sammen i et eller flere rum.

PRIS: 2.399 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Emil Jensen og Torben Vognsen.

De tre dommere har nomineret de produkter, de finder er smartest i de 18 kategorier, men det er dig, som med din stemme endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler