DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Smarthome læserpris: Underholdning

De smarte produkter er ikke kun med til at gøre hverdagen mere lækker - de kan også give sjovere fritidsoplevelser. Vi har samlet en række eksempler på produkter, der kan gøre fritiden lidt skæggere.

A. HUAWEI MEDIAPAD M5

Når det gælder underholdning, er MediaPad M5 en perfekt følgesvend som du kan anvende til spil, film eller musik. M5 byder på intuitiv teknik i en luksuiøs indpakning.

PRIS: 3.549 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER! 

B. SWELLPRO SPLASHDRONE 3

Denne vandtætte drone kan flyve i næsten al slags vejr og lande uskadt på land såvel som på vand. Med en topfart på 57 km/t, kan den komme vidt omkring. Under dronen, der kan bære op til 1 kg. og der kan monteres 4K kamera med eller uden bærefunktion.

PRIS: 14.999 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

C. OSMO GENIUS KIT

Genius kit kombinerer iPad med fysiske brikker til at skabe innovative, sjove og ikke mindst lærerige spil for børn i alderen 5-12 år. Osmo bliver allerede nu brugt på skoler verden over som en måde at fremme børns sociale intelligens og kreative tænkning.

PRIS: 910 kroner

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 25.000 KRONER. STEM HER!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Emil Jensen og Torben Vognsen.

De tre dommere har nomineret de produkter, de finder er smartest i de 18 kategorier, men det er dig, som med din stemme endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idenyt – SmartHome Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler