DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

SmartHome Læserprisen: vær med til at finde dine favorit SmartHome produkter i 2017!

Find din favorit! Afstemningen begynder 20. november og du kan vinde masser af præmier.

Idényt er uden sammenligning Danmarks største og mest læste magasin, og i 2017 lader vi læserne og brugerne stemme om deres personlige yndlingsprodukter inden for SmartHome-produkter.

Et dommerpanel, har op til brugerafstemningen 20. november nomineret de produkter, som de mener, er de smarteste inden for området “SmartHome”. Når produkterne er nomineret er det læserne, som stemmer og finder deres favorit blandt de indstillede produkter.

Dommerne ved idényt – SmartHome – Læserprisen er:

David Guldager er Danmarks førende ekspert på det digitale område med flere års formidlingserfaring på tv, på nettet og som foredragsholder. David har fingeren på tech-pulsen og ikke mindst øje på nye produkter, teknologier og gadgets før alle andre. Han ved, hvad fremtiden vil byde på – og er ikke bleg for at dele ud af sin viden.

Henning Rasmussen har i 10 år arbejdet som journalist på magasinet Komputer for alle, hvor han blandt andet tester det nyeste it-udstyr og skriver artikler om alt det, man kan bruge en pc til. I hjemmet på Amager styres både lys, varme, underholdning, dørlås og videoovervågning af smarte enheder via apps på telefonen.

Lea Schick er ansat som adjunkt på IT Universitetet i København på Institut for Digital Design. Hendes forskning fokuserer på smarte produkter og deres sociale, miljømæssige og økonomiske aspekter. Hun skrev sin ph.d-afhandling om omstillingen til smart grid og om de smarte produkter, der forestilles at ville flytte ind i hjemmet. Lea arbejder desuden som innovationskonsulent for Alexandra Instituttet.

Sådan deltager du i konkurrencen

Fra 20. november til 12. december 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt være med i konkurrencen om 10 x 1 stk. overdådig præmiepakker fyldt med et udvalg af produkter fra de nominerede brands.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 14. januar. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på idenyt.dk/konkurrencer. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International A/S og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i op til 25 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome – Læserprisen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler