DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om præmier for 50.000 kr.

Læserprisen er skudt igang! Dommerne har fundet de nominerede til SmartHome Læserprisen 2017/18. Det blev til 16 kategorier med smarte produkter, som dækker alt fra haven til børneværelset. Det er nu op til dig at bestemme, hvilke af produkterne som du finder er det smarteste!

OBS: Afstemningen er nu afsluttet. Vinderne bliver offentliggjort snarest muligt.


 

Fra 20. november til 26. januar 2018 kan du deltage i afstemningen og samtidigt være med i konkurrencen om 10 x 1 stk. overdådige præmiepakker fyldt med et udvalg af produkter fra de nominerede brands til en værdi af op til 5.000 kr. 

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 14. januar 2018. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

DELTAG I AFSTEMNING OG GIV DIN STEMME TIL KENDE – KLIK HER!

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på idenyt.dk/konkurrencer. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International A/S og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

DELTAG I AFSTEMNING OG GIV DIN STEMME TIL KENDE – KLIK HER!

Dommerne ved SmartHome Læserprisen er:

David Guldager er Danmarks førende ekspert på det digitale område med flere års formidlingserfaring på tv, på nettet og som foredragsholder. David har fingeren på tech-pulsen og ikke mindst øje på nye produkter, teknologier og gadgets før alle andre. Han ved, hvad fremtiden vil byde på – og er ikke bleg for at dele ud af sin viden.

Henning Rasmussen har i 10 år arbejdet som journalist på magasinet Komputer for alle, hvor han blandt andet tester det nyeste it-udstyr og skriver artikler om alt det, man kan bruge en pc til. I hjemmet på Amager styres både lys, varme, underholdning, dørlås og videoovervågning af smarte enheder via apps på telefonen.

Lea Schick er ansat som adjunkt på IT Universitetet i København på Institut for Digital Design. Hendes forskning fokuserer på smarte produkter og deres sociale, miljømæssige og økonomiske aspekter. Hun skrev sin ph.d-afhandling om omstillingen til smart grid og om de smarte produkter, der forestilles at ville flytte ind i hjemmet. Lea arbejder desuden som innovationskonsulent for Alexandra Instituttet.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved SmartHome Læserprisen.

Se alle de nominerede i alle kategorierne her.

Mest læste artikler