DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Vinderne af idenyt SmartHome Læserpris

Afstemningen er slut, og vi har kåret vinderne. Se her hvilke produkter, der er kåret som de smarteste i 2018. 

Så er afstemningen til idenyts SmartHome Læserpris afsluttet, hvor du har kunne stemme på de produkter, du synes, er smartest inden for 21 kategorier. 

Det er derfor blevet tid til at offentliggøre, hvilke 21 produkter der har fået flest stemmer og derfor er blevet kåret som de smarteste i 2018. Måske du bliver inspireret til hvilke produkter, der kan hjælpe med at gøre din hverdag nemmere og smartere. Vi vil gerne sige et stort tak til jer der har stemt, og hjulpet os med at finde årets vindere af idenyts SmartHome Læserpris.

 

 

   

Se vinderne her: 

1. Den Smarte Have

Husqvarna Automower® 315X med 37% af stemmerne.

Med WOOFit DAB+ fra danske SACKit får du fem produkter i ét. En smart DAB-rabio, trådløs bluetooth-afspiller, FM-radio, timer og clock-radio i et og samme smarte produkt. WOOFit DAB+ passer perfekt med sit eksklusive udtryk, i både køkkenet, soveværelset, børneværelset, stuen og på terrassen. 

PRIS: 999 kroner

2. Opladning og Strøm

Baseus Whirlwind Wireless Quick Charger for Smartphones with QI med 50% af stemmerne.

Denne smarte og flotte trådløse ladestation lader din smartphone op på ingen tid, bare du lægger telefonen på den. Den indbyggede ventilation sikrer, at hverken telefonen eller laderen overopheder trods den lynhurtige opladning.

PRIS: 375 kroner

3. Nem Hverdag

Parklife med 36% af stemmerne.

Undgå den værste af alle parkeringsbøder – den du let kunne have undgået. De fleste har oplevet at parkere bilen men glemme p-skiven med en ærgerlig bøde til følge. Med Park Life’s elektroniske P-skive bliver står din parkeringsskive altid korrekt. 

PRIS: 750 kroner

4. Dit Smarte Køkken

CookPerfect Comfort med 41% af stemmerne.

Nu behøver du aldrig igen frygte, at komme til at gennemstege den gode bøf eller hive oksestegen for tidligt ud af ovnen. Dette bluetooth termometer kan ikke bare fortælle dig præcis, hvor langt du er i stegningen – men også angive, hvor meget længere, du skal give bøffen på panden, så du altid er et skridt foran.

PRIS: 740 kroner 

 5. Rengøring

  Kaercher FC3 med 40% af stemmerne.

Med denne gulvvasker behøver du aldrig at bruge en konventionel moppe igen. Den har en innovativ selvrengøringsfunktion, som sikrer, at de roterende ruller altid er fugtige med rent vand, mens det opsamlede skidt ender i skidtvandstanken.Gulvene er tørre igen på blot 2 minutter – dette betyder, at parketgulve kan rengøres uden tøven helt ligesom andre gulve. 

PRIS: 1.999 kroner

6. Underholdning

Huawei Mediapad M5 med 51% af stemmerne.

Når det gælder underholdning, er MediaPad M5 en perfekt følgesvend som du kan anvende til spil, film eller musik. M5 byder på intuitiv teknik i en luksuiøs indpakning.

PRIS: 3.549 kroner

7. Gamerstol

Paracon Knight med 52% af stemmerne.

Denne futuristiske og minimalistiske gamerstol med et racerinspireret design sikrer med sin ergonomiske støtte og mulighed for personlige indstillinger, at du sidder godt, selvom du bruger mange timer foran skærmen.

PRIS: 1.799 kroner

8. WiFi

D-link Dual band med 37% af stemmerne.

Normalt er routere ikke specielt pæne, men med D-link får du både lækkert design og godt internet. De små routere kan nemt placeres rundt i hjemmet for optimal dækning.

PRIS: 399 kroner

9. Trådløse Høretelefoner

Beoplay H7 med 46% af stemmerne.

Få maksimal bevægelsesfrihed når du lytter til din yndlingsmusik med disse trådløse Beoplay H7 hovedtelefoner, der kombinerer fantastisk lyd med smukt design af førsteklasses materialer. Afspil musikken trådløst i op til hele 20 timer.

PRIS: 2.295 kroner

10. Transportabel Lyd

WOOFit DAB+ med 53% af stemmerne.

Med WOOFit DAB+ fra danske SACKit får du fem produkter i ét. En smart DAB-rabio, trådløs bluetooth-afspiller, FM-radio, timer og clock-radio i et og samme smarte produkt. WOOFit DAB+ passer perfekt med sit eksklusive udtryk, i både køkkenet, soveværelset, børneværelset, stuen og på terrassen. 

PRIS: 999 kroner

11. Ledningsfri Støvsugere

Dyson Cyclone v10 med 61% af stemmerne.

Denne trådløse støvsuger fejer al konkurrence af banen. Den præsterer lige så effektivt som en støvsuger med ledning og er klart kraftigst i feltet af trådløse støvsugere. Cyklonen kan støvsuge en time på én opladning, så der er fint tid til at komme godt ud i hjørnerne.

PRIS: 4.490 kroner

12. Sikkerhed

Verisure Home Total – alarmpakke med 35% af stemmerne.

Verisure Home Total er den komplette alarmpakke. Den avancerede alarm har blandt andet vibrationsdetektor, der sætter alarmen i gang allerede inden tyven er brudt ind. Pakken indeholder desuden fotosensorer og en 2-vejs voicebox så du kan kommunikere med alarmcentral, røgalarmer og meget andet. Med denne pakke sikrer du dit hjem mod alle tænkelige fortrædeligheder.

PRIS: Varierer afhængig af afhængigt af din bolig og dine behov.

13. Overvågning 

Netatmo Smart Outdoor Camera med 37% af stemmerne.

Dette innovative kamera gør det nemt at overvåge dit hjem og forebygge indbrud eller hærværk. Kameraet sender dog live-billeder og alarmer direkte på din smartphone eller tablet, og det kan endda kende forskel på mennesker, dyr eller biler og giver dig notifikationer ud fra det.

PRIS: 1.899 kroner 

14. Termostat

Danfoss EcoTM med 58% af stemmerne.

Med Danfoss ECO har du komplet kontrol over dine radiatorer fra din smartphone eller tablet. Du styrer termostaten via bluetooth fra den gratis app. Med Danfoss Eco kan du spare op til 23% på dit energiforbrug ved at tilpasse opvarmningen til din rytme. Det gør du ved at lave en ugeplan. Sænker du varmen i dit hjem, når du sover og ikke er hjemme, sparer du penge på varmen.

PRIS: 362 kroner 

14. Hjemmestyring og Kontrol

Somfy – TaHoma® med 34% af stemmerne.

Med denne lille fikse sag på bordet kan du kontrollere alt fra lyssætning til musik eller varmen i hjemmet, direkte fra din smartphone – let og bekvemt.

PRIS: 2.599 kroner 

16. Måling og Indeklima

Netatmo Healthy Home Coach med 31% af stemmerne.

Måler fugtighedsniveau, støjniveau, temperatur og luftkvalitet. Du får direkte besked på din telefon, hvis noget ikke er, som det skal være.

PRIS: 649 kroner

17. Robotstøvsugere

iRobot Roomba e5158 med 40% af stemmerne.

Roomba e5 er Vaskbar og nem at vedligeholde, med en stærk sugeevne og mange sensorer. Den har en unik sidebørste og speciel teknologi, så den kommer rundt i alle hjørner, og tager alt – også hundehår og andre genstridige typer af snavs.

PRIS: 4.499 kroner

18. Smart Pære

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit med 59% af stemmerne.

Markedets måske mest kendte pære. Nemt at sætte op og komme i gang. Med mange farver og indstillinger giver Hue dig komplet kontrol over dit lys.

PRIS: 149 kroner

19. Rens og Pleje

Alge-Stop Lav Det Selv Flisebeskyttelse med 44% af stemmerne.

Træimprægnering der beskytter mod frostsprængninger, vand og skidt. Holder længe og kan bruges på tag, terasser, facader m.v.

PRIS: 47,20 kroner per kvadratmeter 

20. Maling

Nordsjø Ambiance Superfinish 40 med 38% af stemmerne.

Halvmat maling med en super stærk holdbarhed, der holder godt mod ridser og småskrammer.

PRIS: 529 kroner for 2,5 liter

21. Træmaling

Beckers Elegant Aqua Træ og Metalmaling med 39% af stemmerne.

En særdeles solid og dækkende maling, der kan bruges på næsten alt. Den halvmatte maling er enormt slidstærk og kan bruges både inden- og udendørs.

PRIS: 679 kroner

 

Stort tillykke til vinderne! 

Hvis du er interesseret i at læse mere om produkterne, kan du her finde vores artikler, der beskriver de enkelte produkter i de forskellige kategorier. 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler