DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Styr indeklimaet i dit hjem – på den smarte måde

Drømmer du om en bolig, der automatisk er opvarmet, når du vågner om vinteren og kølet ned, når du går i seng om sommeren? Med Sensibo Sky kan du styre både klimaanlæg og varmepumpe - uanset hvor du befinder dig. 

Indeklimaet i hjemmet betyder meget. Et dårligt indeklima kan give alt fra irriterede øjne, hovedpine og allergi, og skal du og din familie trives i hjemmet, har ren og frisk luft samt den helt rigtige temperatur en stor betydning. Glemmer du ofte den daglige udluftning, eller synes du, at det er en udfordring at holde styr på temperaturen i hjemmet, kan Sensibo Sky derfor være den ultimative løsning til dig. 

Styr indeklimaet med din smartphone

Med Sensibo Sky kan du styre dit klimaanlæg og din varmepumpe helt som du vil via din Smartphone. En app lader dig kontrollere flere forskellige enheder i hjemmet, og med kun et klik på telefonen bliver du derfor i stand til at at styre, overvåge og automatisere indeklimaet i dit hjem – uanset hvor du befinder dig. 

GPS-funktion sørger for varme

Planlæg selv, hvornår varmen skal tænde og slukke i løbet af den kommende uge, så du kan være sikker på, at du altid kommer hjem til en opvarmet bolig, eller sørg for at temperaturene i dit hjem aldrig når over eller under de grader, du ønsker, ved at sætte en min. og max. temperatur som Sensibo Sky kan følge.

På den måde sikrer du et hjem, der altid bruger mindst mulig energi på opvarmning. 

Foretrækker du en bolig, der altid er tempereret efter behov, når et familiemedlem træder uplanlagt ind ad døren, kan du også få det smarte produkt til at anvende GPS-funktionen i alle husets smartphones. Når den opfatter, at nogen nærmer sig hjemmet, vil den således være i stand til automatisk at skrue op eller ned for varmen, og på den måde sikre en lun stue eller et køligt soveværelse i alle døgnets timer.

Tænd op i sommerhuset 

Fordi du kan styre mange forskellige enheder med Sensibo Sky, kan du også bruge den til at kontrollere temperaturen dit sommerhus eller fritidshus både sommer og vinter.

Ved at sætte en kalender for, hvornår varmen eller udfluftningen skal tændes og slukkes, kan du både spare på energiforbruget i huset, sikre dig at interiøret ikke tager skade af vinterens kulde og fugt og samtidig nyde en klar og opvarmet bolig, når sommersæsonen starter igen. Og skulle temperaturen alligevel overskride dine grænser, får du med det samme en notifikation på din telefon. 

Sensibo Sky er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant, og kan anvendes med alle klimaanlæg og varmepumper, der bruger en infrarød fjernbetjening. 

Det smarte produkt koster 999 kroner, og kan købes her. Se mere i videoen herunder. 

Mest læste artikler