Find ord – se hvor mange ord du kan finde i boksen!

Nyt spil hver dag! Find ord er et sjovt spil, hvor du skal finde ordene, der gemmer sig i en kasse med masser af bogstaver. I Find ord skal du holde øjnene åbne for at vinde.

Du finder spillet herunder. Når du finder et ord, skal du blot trække fingeren hen over ordet fra begyndelsen til slutningen af ordet. Sidder du ved en computer? Så bruger du i stedet musemarkøren. I menuen kan du finde ældre spil ved at klikke på “Alle gåder”.

Så fokuser nu og spil nøgleord her! Hvor hurtigt kan du gøre det? Klar, parat, start!

Når du vil slappe af med et hurtigt spil, er Find ord perfekte. I denne version af Find ord får du en liste over givne ord, som du skal finde i et kaos af bogstaver. Hvis du vil have en større udfordring og gøre det sværere – så lad være med at se på ordlisten, men forsøg i stedet selv at finde ud af ordene. Ordene kan være frem og tilbage, diagonalt, vandret og lodret, og nogle gange drejer det sig om et fælles tema. 

Når du har fundet dagens ord, vil du måske prøve noget lidt sværere. Hvorfor ikke spille lidt krydsord eller sudoku? Her på siden finder du nye spil hver dag! 

Tips til hurtigt at finde ordene i Find ord:

  • Gå gennem rækkerne fra venstre mod højre, først lodret op og ned, derefter vandret og derefter diagonalt for at se, om du kan finde nogle af ordene på listen. 
  • Hvis der er lidt mere usædvanlige bogstaver i ordene, kan du kigge efter dem i boksen, for eksempel Y, Ø, H og J.
  • Har nogle ord dobbeltbogstaver? Så er de nemmere at få øje på i kassen. 

Trænger du til flere spil?

Krydsord  – Test din almene uddannelse og kendskab til ord!

Sudoku  – For dem, der elsker tal og mønstre!